D’She Style astroloji🔝
D’She Kadını Sevgili Zeynep Ceylan haftanın ilk gününün astrolojik değerlendirmesini paylaştı;
Bugün 15 Temmuz 2019 Pazartesi Ay günündeyiz. Haftaya Ay OĞLAK BURCUNDA oldukça ciddi bir enerji içinde ilerlerken başlıyoruz. Ay sırası ile GÜNEY AY DÜĞÜMÜ, SATÜRN ve PLUTON ile yakın temas ve kavuştum halinde ilerliyor.
Son derece önemli bir takım değişikliklere, zorluklara, inatçı ve dediğim dedik yaklaşımlara, kadersel olaylara, mücadele, kayıp ve sıkıntılı durumlara sebep olabilecek türdeki enerjileri açığa çıkarabilecek olan bu GÖKSEL pozisyon altında 17 Temmuz 2019’da saat 00.38’de OĞLAK BURCUNDA Parçalı bir “AY TUTULMASI“ gerçekleşmesi ile birlikte, içgüdüsel olarak kim ve ne olduğumuzu, geçmişte neler yaptığımızı ve gelecekte neler yapabilecek olduğumuzu sorgulayacağımız, gerçek değerimizi görmek isteyeceğimiz bir sürece başlıyor olacağız.
Bugün saat 13.23 itibarı ile AY – CHİRON ile sert ve zorlu bir açı içinde ilerliyor olacak. SAĞLIK konusunda ekstra dikkatli olmalıyız. Kemikler, eklem yerleri, dizler ve cildiniz oldukça hassas olabilir. Kaza ve kırıklara karşı dikkatli olun. Kronik kemik ve eklem ağrılarınız nüksedebilir. Kendinizi yaşlı, yorgun, hasta ve enerjisiz hissedebilirsiniz. Duygusal olarak ise yine bir takım yaralanmalara ve
kırgınlıklara açık olabiliriz. Karamsarlık ve geleceğe korku dolu gözler ile bakmak yerine, size çocukluğunuzu veya gençliğinizi hatırlatan bir çizgi film, bir kitap veya müzik dinlemenizi öneririm. Açık havada doğanın içinde olmak ve yürüyüş yapmak bizlere ruhen çok iyi gelebilir. Kimse ile tartışmayın, kavga etmeyin. İntikamcı, kıskaç ve kindar davranışlar içinde olanların zarar göreceği bir gündeyiz. Kavgacı, kaba, stresli kişi ve ortamlardan uzak durmalı, onların negatif enerji sarmalına girmemeye özen göstermelisiniz.
Aile büyüklerine karşı saygılı olun. Bugün onlar ile mümkün olduğunca tartışmayın. Çünkü hiçbir konuda anlaşmanız mümkün olmayabilir. Siz en iyisi onları bir şeylere ikna etmek veya bir derdinizi anlatıp onlardan öğüt almak için birkaç gün bekleyin. Bugün bilinçaltınızda var olan negatif kalıpları, vücudunuzdaki blokajları açmak ve hayat yolunda görmeniz gereken GERÇEKLER ile yüzleşmek, dönüştürmek, kendi kimliğinizi ve sahip olduğunuz potansiyeli ortaya koymak adına mücadele verebilirsiniz.
Esas sıkıntımız ve hırsımız aslında kendi yapamadıklarımızdan ve yapamayacaklarımızı idrak etmemizden kaynaklanabilir. Son derece realist bir şekilde düşünmeli ve gerçekçi projeler üzerinden ilerlemeliyiz. Paramızın kıymetini bileceğimiz ve aşırı masraf yapmaktan uzak duracağımız bu süreçte net, kararlı, ciddi, istikrarlı ve pratik bir şekilde hareket ediyor olacağız.
Yine disiplin gerektiren işlerde ve organizasyonlarda başarılı olmamız söz konusu olabilir. Saat 14.00 itibariyle AY ile URANÜS arasındaki pozitif enerji akışı bu kasvetli havayı değiştirecek bir takım yenilikleri bizlerin hayatına getiriyor olacak. Bu fırsatları değerlendirmek adına uyanık olmalıyız Sevgili Dostlarım.
Sevgi ile Şifa olsun.
Daha iyi bir sen olmak için D’She Style’da kalın.