D’She Style tavsiye eder🔝
GYİAD Kadın Çalışma Grubu Başkanı İlkay Demirdağ liderliğinde iş dünyasında cinsiyet eşitliği için “Eşitlik Hareketi” projesi hayata geçirildi.
Etkinlikte kadınların iş hayatında daha aktif olmalarına ve Türkiye’nin geleceğe eşit adımlarla yürümesine katkıda bulunmayı amaçlayan Eşitlik Hareketi’nin detayları paylaşıldı ve Eşitlik Zamanı filmi tanıtıldı.
Kadınların iş hayatında daha fazla yer almalarının sağlanması ve işgücüne katılımda cinsiyet eşitsizliğinin ortadan kaldırılmasını amaçlayan Eşitlik Hareketi için hazırlanan filmde GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Savcı, GYİAD Başkan Yardımcısı İlkay Demirdağ, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü, şef Arda Türkmen, yazar ve televizyoncu Aslı Şafak, gazeteci ve spor yorumcusu Banu Yelkovan, Aksoy Holding CEO ve Başkan Yardımcısı Batu Aksoy, Atlantic Council Türkiye Temsilcisi ve Türkiye Programı Executive Direktörü Defne Sadıklar Arslan, Arıkanlı Holding ve İştirakleri Şirket Ortağı Ebru Arıkan, Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Avukat Ece Güner Toprak, Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Big Chefs Kurucu Ortak & CEO’su Gamze Cizreli, oyuncu Gökçe Bahadır, Denizbank Finansal Hizmetler Grubu CEO’su Hakan Ateş, oyuncu Mert Fırat, Fina ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, voleybolcu Neslihan Demir Güler, oyuncu Ozan Güven, Zess International Kurucu Ortağı ve Zhaojia Technology International Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sevdil Yıldırım ve Procter & Gamble Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu kamera karşısına geçerek, harekete desteklerini sundu.
GYİAD Kadın Çalışma Grubu, “Eşitlik Hareketi” projesini şöyle anlattı;
Kadınlar toplumun yarısı, kalkınmanın anahtarı ve ekonominin can damarıdır.
Kadına bakış açısı, tüm toplumun geleceğini belirliyor.
Hayallerimiz için güçlenmemiz, geleceğe eşit adımlarla yürümemiz gerekiyor!
Çünkü eşitlik olmadan toplumlar dönüşemez…
Proje kapsamında ayrıca Ayşe Rodoslu’nun tasarladığı bileklikler satışa sunuldu. Eşitlik Hareketi bilekliklerini satın alarak siz de projeye destek verebilirsiniz.
Daha iyi bir yaşam stiline sahip olmak için D’She Style’da kalın.